beats by dre cheap

CR 9 i Kvaka 29 - Rat Madrida i Lisabona zbog Zenice: "Trčkara a Real govori da leži dva tjedna"

CR 9 i Kvaka 29 - Rat Madrida i Lisabona zbog Zenice: "Trčkara a Real govori da leži dva tjedna" ZA BiH je Portugalcima kapetan nasušno potreban - našli su njegova izgubljena pisma, članke koji nestanu nakon objave i špijuniraju zatvorene treninge.

"Pravila Fife su jasna: klub igrača mora pustiti na okupljanje reprezentacije četiri dana prije službene utakmice" poručuju Portugalci Realu koji investiciju vrijednu 94 milijuna eura čuva riječima da bi za njega i putovanje u svrhu davanja moralne podrške bilo prerizično.

Traje razmjena vatre i između vodećih portugalskih i španjolskih sportskih listova

Sukob koji bijesni između FPF (portugalskog nogometnog saveza) i Reala, prelio se i na stranice portugalskih (O Joga i A Bole) i španjolskih (Marca, AS) sportskih listova. Portugalske kolege tako optužuju spomenute listove, Realove glasnogovornike da "puštaju informacije iz kluba skrivajući se iza fraza 'dobro obaviješteni izvori iz kluba' ili 'neslužbeno doznajemo' kako bi obavijestili javnost da njihov klub brani našem kapetanu dolazak na reprezentativno okupljanje".

Iz Madrida mašu Fifinim Člankom 29

"Navode kako su na njihovoj, a ne na našoj strani pravila Fife i ističu da bi liječnici portugalskog saveza  trebali doći u Madrid i tamo podvrgnuti igrača medicinskoj procjeni, pravdajući to Člankom 29 pravila Statusa i transfera igrača." piše O Jogo i objašnjava zašto Španjolci nisu u pravu:

"Problem je što taj članak traži da savezi pošalju doktora u zemlju samo ako igrač to zatraži. AS je u online izdanju čak pisao o Ronaldovom pismu koje je bilo na putu za Lisabon, ali je vijest nestala sa stranice nakon nekoliko sati" otkrivaju portugalski novinari zavjeru španjolskih kolega.

"Ako je s ozlijeđenim gležnjem putovao u Nizozemsku, zašto ne može u Portugal"

Portugalci ističu kako je članak koji im Španjolci turaju pod nos bezvrijedan jer "ne mogu pronaći nijedan valjani razlog da mu zabrane da se pridruži reprezentaciji. Iako je ozljedio desni gležanj to mu ne bi smetalo da otputuje u Portugal, kao što je s istom ozljedom putovao u Nizozemsku gdje ga je pregledao specijalist Niek van Dyjk.

O Jogo saznaje kako je Ronaldo već naveliko počeo trenirati, navodno je u petak trčkarao kada je Real izdao priopćenje da će u krevetu provesti 15 dana oporavljajući se. Štoviše, "jučer je ostvario daljnji napredak na Realovom treningu iza zatvorenih vrata."

Marca: Nisam spreman nastupiti
  
Madridski sportski dnevnik donosi izjavu Cristiana Ronalda, kojom bi spor nastao između madridskog kluba i Portugalskoga nogometnog saveza napokon trebao završiti.

"Nisam spreman nastupiti" prenosi madridski sportski dnevnik izjavu najskupljeg nogometaša svijeta, koji je ozljedu desnog gležnja pogoršao upravo tijekom posljednjeg nastupa za Portugal.

realmadrid4-ever
http://realmadrid17.blogger.ba
10/11/2009 17:26