beats by dre cheap

Portugalski savez: Očekujemo Ronalda na treningu u srijedu

PORTUGALSKI nogometni savez (FPF) priopćenjem se oglasio po pitanju Cristiana Ronalda i njegove ozljede desnog gležnja zbog koje iz Real Madrida tvrde da nije sposoban za nastupe.

“Igrači koji stignu u srijedu na okupljanje bit će podvrgnuti medicinskom testiranju koje će odlučiti o njihovom zdravstvenom stanju i samom time ostanku unutar momčadi”, stoji u priopćenju FPF-a.

Kako je portugalski izbornik Carlos Queiroz već ranije uvrstio Ronalda na popis igrača za dvije dokvalifikacijske utakmice s Bosnom i Hercegovinom za plasman na Svjetsko prvenstvo, sve je izglednije da će najskuplji nogometaš današnjice ipak morati putovati za Lisabon gdje je u subotu na rasporedu prva utakmica, unatoč činjenici da mu iz Reala brane odlazak pa i u službi moralne podrške suigračima.

"Svima je stalo do njihovih (portugalskih) interesa, ali treba uzeti medicinske činjenice u obzir. Nema igrača koji ne želi igrati za svoju reprezentaciju i pomoći joj da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo, ali problem je ipak kompleksnije prirode", rekao je trener Reala Manuel Pellegrini.

Moguće je da će u cijelom slučaju na kraju morati arbitrirati FIFA.

realmadrid4-ever
http://realmadrid17.blogger.ba
10/11/2009 10:16