realmadrid4-ever

hala madrid

19.11.2009.

Vijesti

Ronaldo izdao autobiografiju i na španjolskom jeziku

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01446/Cristiano-Ronaldo1_1446937c.jpg
Za igračkih dana u Manchester Unitedu Cristiano Ronaldo (24) objavio je autobiografiju naziva “Moments. The way I fell”, čije je izdanje na španjolskom jeziku ovih dana ugledalo svjetlo dana...

Na taj se potez nogometaš, čiji je transfer iz redova “crvenih vragova” u Real Madrid plaćen rekordnih 94 milijuna eura, odlučio jer presjek dosadašnjeg dijela karijere i onoga što se zbivalo izvan travnjaka želi ponuditi i svojim novim navijačima i obožavateljima.

“Moje je ime Cristiano Ronaldo”, uvodne su riječi knjige koja broji 200-tinjak stranica kroz koje Portugalac opisuje dječačke snove, obiteljski život, i put od nogometnih početaka do statusa svjetske zvijezde.

Nogometaš kojem je 2008. godine pripala nagrada Međunarodne nogometne federacije (FIFA) za najboljeg na svijetu, čemu je prethodilo osvajanje i Zlatne lopte, u knjizi posebnu pažnju usmjeruje majci koju opisuje “najboljim prijateljem”.

“Nju pitam za gotovo sve savjete. Slušam ju jer mislim da je osoba koja me može savjetovati za stvari koje bih trebao činiti, kao i one koje ne bih. Obožavam svoju majku i želim joj da bude zdrava i sretna”, piše slavni nogometaš.

         Aragones ne bi mogao odbiti Real

http://www.canarias7.es/blogs/eurocopa08/aragones-thumb-512x374.jpg
Nekadašnji selektor Španije Luis Aragones izjavio je kako ne bi mogao odbiti ponudu da trenira Real Madrid.

Aragones se nalazi u užem izboru trenera koji bi mogli na trenerskom mjestu Kraljevskog kluba naslijediti Manuela Pellegrinija.

"To se vjerovatno neće desiti, ali je Real jedna od ekipa koju ozbiljan trener ne može odbiti. Spreman sam da nastavim sa trenerskim radom i spreman sam da radim i van Španije, ukoliko to bude potrebno", rekao je Aragones.