realmadrid4-ever

hala madrid

03.11.2009.

Pellegrini leti izgubi li na San Siru

Nogometaši madridskoga Reala danas će na San Siru nastojati osvetiti se Milanu koji im je prije dva tjedna nanio bolan poraz (2:3) u skupini C Lige prvaka. Madridska momčad u igri protiv rossonerra neće imati lak posao, pogotovo zato što nije u formi. Nakon poraza od Milana na stadionu Santiaga Bernabeua, novi galaktikosi igrali su 0:0 kod Sportinga iz Gijona, a potom i sramotno izgubili u kupu od trećeligaša Alcorcona (0:4).

Perez podržava Pellegrinija


Mir u svlačionici djelomično su vratili subotnjom pobjedom protiv Getafea, no trener Pellegrini svejedno ne može mirno spavati. Pogotovo zato što se 47 posto navijača Reala izjasnilo da on nije dovoljno dobar trener za njihov klub, a mediji pišu da će u slučaju novog poraza od Milana sigurno letjeti s klupe.

BWIN.com: Milan 2.60 X 3.25 Real 2.55Registracija

– Svaki dan pojavi se novo ime koje bi trebalo zamijeniti Pellegrinija, no o tome uopće ne razmišljamo. Imamo mnogo strpljenja jer nije lako uigrati pojačanja koja su došla ovog ljeta. Siguran sam da će na kraju sezone naši rezultati biti uspješni, i to s Pellegrinijem na klupi – tvrdi predsjednik Florentino Perez.

Posebno emotivno utakmicu će doživjeti Brazilac Kaka, koji je ljetos prešao iz Milana u Real za 65 milijuna eura.

– U Milanu sam proveo šest divnih godina i puno sam dao klubu. Vjerujem da navijači to cijene, te da će me toplo dočekati. Priznajem, zvižduci bi me malo razočarali, no i na to sam spreman – kaže Kaka.